Varför välja Sellfinity?

Vi har allt och lite till, men vad behöver ditt företag?

Trött på stora företag som inte lyssnar?

Vi lyssnar på dig!

Det finns många CRM verktyg ute på marknaden idag och det kan vara svårt att veta vad som gör det ena bättre än det andra.


Vår företagsmodell är uppbyggd på att kunden ska bli nöjd, hur gör vi då? Vi lyssnar och tar fram personliga lösningar till just era dilemma. Våra konkurrenter är ofta stora företag där företagare har väldigt lite att säga till om. Vår anpassningsförmåga till våra kunder är vi stolta över.

Vi hjälper ditt företag att komma igång!

Importera all er data på bara några klick. Vi har API integration mot de flesta affärssystem men det går även bra att importera med exempelvis Excel filer. Ni kan såklart alltid kontakta oss om ni har några frågor om integrationer eller annat ni tänker på. Vi har kundsupport som finns där för er!

Tydlig översikt över projekt

Sätt upp målsättningar för er personal och skapa interna tävlingar som gör jobbet ännu roligare. Integrera kalendern i Sellfinity för att planera arbetsdagen ännu bättre .

Potentiella kunder!

Sellfinity hittar nålen i höstacken. Vi har kunddatabas över alla Sveriges bolag, Den AI baserade tjänsten hittar företagen du inte visste fanns, helt själv.

 

Ni får såklart alla era nya leads fort och smidigt genom notiser i mailen och på telefonen. Det är aldrig försent att ta kontakt med en ny potentiell kund!

Nya leads bild